Despre

POVESTEA NOASTRA

Din prima clipa in care am inceput sa lucram la proiectul La Cismea, ne-am asumat cateva principii la care ne-am promis sa nu renuntam niciodata: implicare totala, atentie deplina la nevoile clientilor nostri si calitate inainte de toate. Am construit un loc de care sa ne fie drag, in primul rand, noua. Si nu ne-am oprit aici. Pentru ca vrem sa fim mai buni si sa facem si alte lucruri frumoase, am continuat sa investim. Astfel, va anuntam cu entuziasm ca La Cismea Marsani are inca un salon de evenimente, cu o capacitate de 150-200 de locuri, perfect amenajat pentru nunti mai mici sau botezuri.

 

Sala a fost proiectata si ca o extensie a localului deja existent. Astfel, vom putea gazdui fie doua evenimente separate, fie un singur eveniment amplu, intrucat cele doua saloane pot fi unite pentru a se transforma intr-o singura sala de 450-500 de locuri. Amenajarea interioara a salilor va fi unitara, cautand sa respecte reperele oferite de catre sarbatoriti. Pe langa asta, va punem la dispozitie un hotel, in care va puteti caza invitatii la eveniment sau in care puteti alege sa petreceti cateva zile, departe de vacarmul orasului. Totodata, locatia noastra include terasa si piscina, menite sa asigure relaxare si distractie.

DE CE SA ALEGI LA CISMEA

PERSONAL AMABIL

Indiferent cine organizeaza evenimentul in localul nostru, avem grija mereu sa-l tratam cu respect si amabilitate, astfel incat sa isi doreasca sa se reintoarca oricand cu placere.

LOCATIE DE VIS

Locatia este un atu. Aceasta este situata in inima naturii si permite invitatilor sa se bucure de un peisaj de vis, de aer proaspat si de poze care vor deveni amintiri foarte placute.

VERSATILITATE

Faptul ca putem adapta dimensiunea cortului in functie de numarul de participanti la un eveniment confera libertate si versatilitate celor care ne aleg organizatori.

OMUL SFINTESTE LOCUL

Mi-am permis sa extind putin semnificatia acestei zicale din popor. Astfel, noi, cei care ne adunam La Cismea credem cu tarie ca toti cei care ne calca pragul trebuie sa se simta bine. Si cautam mereu sa le „sfintim locul”.

 

Am ales un colt de natura, ferit de zgomot si agitatie, am cautat retete pentru mancare delicioasa, gatita de bucatari cu renume, am creat un decor primitor, am format o echipa cu personal amabil si am construit un loc de cazare care include conditii moderne. Restul sunt detalii marunte pe care le punem la punct impreuna cu invitatii.

 

Cristian Carjaliu – managerul complexului La Cismea Marsani