EVENIMENTE

La Cismea Marsani include doua sali de evenimente primitoare si incapatoare. Ambele locatii se adreseaza celor care adora conceptul de nunta in aer liber si nu numai. Astfel, putem gazdui doua evenimente in paralel sau un eveniment major, cu pana la 500 de invitati, intr-o ambianta definita de cel mai inalt rafinament.

 

Va punem la dispozitie cortul Crystal Ballroom, cu o capacitate de 150-200 de persoane, proiectat astfel incat sa poata functiona atat separat, cat si impreuna cu restaurantul. Acesta se dovedeste o alegere cocheta, nu doar pentru nunti, ci si pentru petreceri de botez, aniversari sau petreceri corporate, departe de agitatia mediului urban.

 

Tot La Cismea Marsani va intampina Imperial Ballroom, cu o capacitate de 250-300 de locuri, amenajat in acelasi stil cu Crystal Ballroom. Stilul include drapaje diafane care au rolul de a va transporta intr-un spatiu cu iz imperial.

SALI DE EVENIMENTE

CRYSTAL BALLROOM

Elegant, cochet si primitor, Crystal Ballroom este capabil de a crea atmosfera perfecta, astfel incat invitatii la eveniment sa se simta relaxati si deconectati.

IMPERIAL BALLROOM

Imperial Ballroom este un salon incapator, ideal pentru a gazdui evenimentele mari, in care va doriti sa aveti alaturi toate persoanele dragi voua.

FACILITATI

aranjamentul mesei mirilor
aranjamentul salii (huse, scaune, fete de masa)
aranjamentul mesei de fructe
degustarea meniului
sampania, tortul sau un superb foc de artificii
fantana de ciocolata
covorul rosu
apartament nuptial
posibilitatea de a-ti crea propriul tau meniu
meniuri incepand de la 130 lei

CATEVA FILE DIN POVESTE

AMINTIRI IN CLIPURI VIDEO